Politie zoekt getuigen voor autodiefstal bij dealer

Vrijdagochtend 20 mei 2011 ontdekten patrouillerende politieagenten dat er een bestelauto is gestolen bij een autodealer aan de Industrieweg in Den Haag. Tot op heden onderzoekt de politie deze diefstal en de politie staat dan ook te springen om getuigen.

Tijdens het patrouilleren merkten de politieagenten rond 03.00 op dat er een dele van het hekwerk bij de autodealer open was geknipt. Toen zij een kijkje gingen nemen op het terrein om te kijken of ze iets konden ontdekken hoorden zij het alarm afgaan. Meteen daarop zagen zij een lege parkeerplek en sporen van autobanden aan. Meteen hierop is het pand afgezet en werd de eigenaar op de hoogte gesteld van de diefstal. De eigenaar heeft aangegeven dat er één voertuig meegenomen is en wel een Volkswagen Caddie 77 KW die het kenteken 17-VRB-8 heeft.

In belang van het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen die wellicht iets gezien of gehoord hebben. Als  informatie heeft kunt u die doorgeven door te bellen naar 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000. Zo zie je maar dat beveiliging Den Haag van uw bedrijfspand van groot belang is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *