Twee aanhoudingen na aantreffen drugs en gestolen muziekspelers

In leiden heeft de politie afgelopen vrijdagavond, 20 mei, twee mannen aangehouden. Dit was rond 23.10 uur ‘s avonds, beiden kwamen uit Leiden en zijn 22 en 33 jaar oud. Na controle bleek dat deze mannen drugs en gestolen muziekspelers bij zich hadden.

De politie besloot een controle bij hen uit te voeren nadat de twee mannen op een scooter met een kapot achterlicht over de Langegracht reden. Het achterlicht straalde wit licht uit. De man van 22 bestuurde het voertuig, zonder dat hij in het bezit was van een rijbewijs. Hij rook naar alcohol, waarop werd besloten een blaastest uit te voeren. Hieruit bleek dat de man te veel gedronken had. Tevens hadden beide verdachten die avond drugs bij zich. De mannen hadden een rugzak bij waarin meerdere muziekspelers zaten. Vervolgens zijn de mannen aangehouden.

Een aantal van deze muziekspelers kon aan een aangifte gekoppeld worden. Na onderzoek van de politie bleek dat er een muziekspeler uit een auto was gestolen. Een andere muziekspeler was bij een inbraak in Den Haag uit een woning gestolen. Alle spullen zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal op tegen de mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *