Beveiliging Den Haag

Wat is beveiliging

Beveiliging Den HaagHet treffen van maatregelen om een doel te beschermen tegen schadelijke invloeden wordt beveiliging genoemd. Onderscheid is te maken in invloeden van buitenaf en van binnenuit. Voorbeelden van schadelijke invloeden van buitenaf kunnen terrorisme, criminaliteit, diefstal en inbraak zijn. Invloeden van binnenuit kunnen fraude of verduistering zijn. Beveiliging is een manier om risico’s te verminderen en beheersbaar te maken en de veiligheid te verhogen.

Beveiliging of bewaking

Een onderdeel van beveiliging is bewaking. Bewaken is het waken over iemand of iets, dat in het geheel te overzien is. Beveiligen vraagt dus meer kennis en inzicht dan bewaken. Toezichthouders die namens een particuliere- of overheidsopdrachtgever toezien op de naleving van wetten en regels worden bewakers of beveiligers genoemd.

Particuliere beveiliging Den Haag

Een veilig gevoel in en rondom de leefomgeving van mensen is erg belangrijk. Om dit veilige gevoel te kunnen waarborgen is particuliere beveiliging van belang. Met leefomgeving wordt vaak de woonomgeving van mensen bedoelt en hiermee dus hun eigen huis. Voor het beveiligen van huizen zijn zowel de organisatorische kant als de huishoudelijke kant belangrijk. Hierbij wordt met name gekeken naar de aantrekkelijkheid van huizen voor inbrekers en vandalen. Daarnaast is het bij de bouwkundige kant van huizen belangrijk om te zien hoe gemakkelijk iemand zich ongeoorloofd toegang kan verlenen tot het huis van een ander. Tenslotte is een elektronisch alarmsysteem een waardevolle aanvulling voor particuliere beveiliging.

Zakelijke beveiliging Den Haag

Ook voor de zakelijke markt bestaan er verschillende oplossingen voor een beveiligingsplan. Deze oplossingen kunnen toegangscontroles, camerasystemen, brand- en ontruimingsinstallaties of inbraakalarminstallaties zijn. Per situatie verschilt het welke oplossingen het beste zijn voor een beveiligingsplan van een organisatie. Hierbij is het doel van de beveiliging belangrijk, bijvoorbeeld klanten of juist het personeel een veilig gevoel geven. Daarbij komen uiteindelijk ook nog de eisen van de verzekeraar, brandweer en gemeente kijken waar de beveiling van een organisatie aan moet voldoen.

van Ginderen bv levert gecertificeerd oplossingen in beveiliging Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *