Beveilig je bedrijf met een camerasysteem

Als je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk dat dit goed beveiligd is. Je hebt er hard voor gewerkt om het op te zetten en er veel tijd en moeite in geïnvesteerd. Dan wil je natuurlijk wel dat er niks gebeurt. Helemaal voorkomen kan je het natuurlijk nooit, maar het ophangen van een camerasysteem kan al veel helpen. Als je eigendommen worden gefilmd met een bewakingscamera, geeft dit ook al een veel veiliger gevoel. De beveiligingscamera’s van Heras zijn geschikt voor de verificatie van alarmmeldingen, hierdoor kan politie in actie komen wanneer het nodig is.

 

Mobiele camera’s

Bij Heras hebben ze ook mobiele camera’s die je door middel van wifi of een mobiel netwerk op afstand kunt besturen en de beelden kunt bekijken. Dit kan natuurlijk ook op je tablet of een andere device. Wat erg bijzonder is aan deze techniek, is dat er zelfs een dialoog mogelijk is. Als je op je terrein iets ziet gebeuren wat niet zo hoort kun je de mensen meteen toespreken via een luidspreker. Je kunt natuurlijk niet op elk moment van de dag op je tablet of mobiele telefoon naar de bewakingsbeelden kijken, maar als je toevallig iets ziet gebeuren kan dit een heel effectieve manier zijn om overtredingen te voorkomen. Wanneer de overtreders opeens je stem door de luidspreker horen galmen, zullen zij meestal erg schrikken en zorgen dat ze wegkomen.

 

Harddisk recorder

De harddisk recorder is erg handig om beelden op te nemen en later terug te kijken. Wanneer er dus bijvoorbeeld ‘s nachts iets heeft plaatsgevonden, kun je de beelden van die nacht terugkijken om te zien wat er precies is gebeurd. Een heel groot voordeel van deze techniek is dat de beelden meestal scherp genoeg om als bewijs te dienen. Het is dus heel fijn als je bewakingsbeelden worden opgenomen, zo kun je ze altijd nog terugkijken, om welke reden dan ook.

camera-lens-458045_640