Uw bedrijfsterrein beveiligen

Door de jaren heen zijn de mensen steeds asocialer geworden en pakken van alles dat niet van hen is. Hierdoor hebben al vele bedrijven ervoor gekozen om hun terrein te beveiligen door middel van bijvoorbeeld een omheining en / of camera(‘s).

Beveiligings methode

Om een optimale beveiliging te kunnen garanderen word er gebruik gemaakt van een unieke beveiligingsfilosofie met de naam: ADVAT. ADVAT is een afkorting van Afschrikken, Detecteren, Vertragen, Actie ondernemen en Toegang verschaffen. Bij het gebruik van deze methode word er veel meer dan alleen een hekwerk neer gezet.

Wanneer Heras uw terreinbeveiliging voor u regelt bent u er van verzekerd dat u bedrijfsterrein beveiligt word door de absolute top. Heras ontwikkelt, verkoopt, installeert en onderhoud de beveiliging van uw bedrijf.

Beveiligings producten

Heras beveiligt uw bedrijfsterrein met verschillende producten. Om te beginnen kunt u hierbij denken aan een hekwerk,  verschillende toegangssystemen (met toegangscontrole wanneer dit voor uw bedrijf zin heeft). Ook zal Heras twee verschillende detectiesystemen
installeren. Het eerst detectiesysteem is aangebracht op het hekwerk rondom uw bedrijfsterrein daarnaast zal Heras een detectiesysteem installeren in de vloer van uw bedrijfspand. Deze detectiesystemen voorkomen inbraak en vandalisme. Verder zullen een aantal specialisten van Heras uw bedrijfsterrein komen bezichtigen en zullen hier dan een aantal op strategisch gekozen plaatsen camera’s installeren.