Terreinverlichting met groene LED

Het verlichten van een terrein, bouwplaats of achtererf kan goed met groene LED terreinverlichting. Tegenwoordig is het een trend om dit te doen met groene LED verlichting. Ook gemeenten stappen over naar groene straatverlichting in het buitengebied. Maar waarom dan groen?

Groene LED verlichting is vriendelijk voor de omgeving. Het zorgt voor minder lichtvervuiling, het is beter voor de flora en fauna, is minder hinderlijk voor de buren en juist wel goed voor de buurtpreventie. In het donker zijn de ogen van de surveillant gewend aan het weinige licht. Wanneer je vanuit het donker ineens in het licht moet, moeten de ogen zich eerst weer aanpassen, je kent het vast wel. Met groen licht heeft de buurtpreventie hier minder last van, en kan men wel goed waarnemen wat er gaande is.

Terreinverlichtinggate-229024_1280

Het vervangen van de normale witte of oranje verlichting rondom het bedrijfspand kan erg goed met groen LED. Naast het voordeel dat inbrekers goed zichtbaar blijven is er nog een groot voordeel: het verzorgt een milieuvriendelijke uitstraling. Letterlijk en figuurlijk. Uw bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven zonden groene verlichting. Uw bedrijf valt op, en het is nog goedkoop ook!

Als u uw terrein of bedrijfspand verlicht met energiezuinige verlichting, dan is het te overwegen om dit te doen met groene LED terreinverlichting.